neděle 31. března 2013

Aliexpress: Stan za 30,-? Spacák za 20,-? Proč ne!

Mám velikonoční prázdniny, takže trávím spoustu času na mém aktuálně nejoblíbenějším webu - www.votocvohoz.cz. Je to skvělá komunita (většinou) skvělých lidí (z 99,9 % holek), a tak tu občas (často) narazím na skvělé tipy, jak ušetřit, kde koupit výhodně atd.
Dnes jsem (tedy vlastně včera) na fóru zybývajícím se e-shopem Aliexpress narazila na super věc a musela bych se profackovat, kdybych se o ni nepodělila.

Na Aliexpressu zákazníci mohou ohodnit prodejce, od kterého si něco koupili - čím lepší hodnocení, tím větší prestiž prodejce a samozřejmě s tím úměrné tržby. Jenže co dělat, když se zaregistruje nový prodejce? Prodejců jako on je na Aliexpressu jako šafránu, tak jak navnadit potencionální zákazníky a získat tím do začátku nějaká hodnocení? Protože přeci jenom, od prodejce bez hodnocení si toho člověk asi moc nekoupí, když konkurence je tak veliká.
Takže jeden pro zákazníky úžasný, skvělý, grandiózní trik - dát na  dny věci do prodeje za směšné ceny. A když říkám směšné, nemyslím třeba akci "sleva: - 50 %!". Myslím akci "stan za 30,-, spacák za 20,-, kabelky za 10,-, šaty za 6,-". A to se vyplatí! Zvlášť, pokud jste shopaholici, kteří tráví hodiny např. na eBay. Nemusíte se bát, že byste o své peníze přišly, kdyby vám žádný balíček nepřišel, protože Aliexpress vrací peníze :)

Navnadila jsem vás dost? Tak honem sem!

Akce trvá asi 3 dny, nevím, kdy přesně končí, takže být vámi, tak si pospíším. Sama jsem nakoupila asi 40 věcí za 400,- - kabelky, psaníčka, peněženky, boty, šaty, sukně, batoh, kabelka...Nejlepší na tom je, že prodejce nabízí podle mě (to se ale uvidí, až věci přijdou, ale i tak mé vycvičené oko snad pozná totální fuj od dobré věci) kvalitní zboží. Například značka Camel, které jsem si v eshopu všimla, je opravdu velmi kvalitní sportovní značkou.

Samozřejmě až věci přijdou, vše nafotíma srovnám s původními fotkami a velikostmi. Už se prostě nemůžu dočkat! :D

Prodejce má v krámě přes 8 000 věcí, takže pokud chcete inspiraci, mrkněte do tohoto fóra na již zmiňovaném webu votočvohoz.

Přikládám fotky + odkazy + ceny na věci, které jsem si vybrala já :)

Tip - oblečení vybírejte vždy o číslo větší :)



Sandály Camel - $ 1.01



Kabelka - $1.20


Psaníčko$1.21


 Kabelka - $0.40

Shopping bag - $1.77


 Psaníčko - černá + žlutá (na obrázku modrá, ale v popisku žlutá, tak uvidíme, co přijde :D) - $1.85

 Peněženka (nebo že by psaníčko? :D) - $1.11

 Šaty - $0.21

 Kabelka - $1.23

 Kabelka - $0.48
 
 Boty - $0.31

 Sukně - $1.07

 Peněženka - $1.68

6 komentářů:

  1. A všechno máš od jednoho obchodníka? :) od jakého?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to i v článku :) http://www.aliexpress.com/store/519487

      Vymazat
  2. Mě to toho obchodníka ani nenajde :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. On ho totiž Aliexpress bloknul, přijde jim asi podezřelé, že to prodával tak lacino :D

      Vymazat
  3. Ahoj:). Mohu se zeptat? Objednáváš ze stránek aliexpress? Děkuji:)

    OdpovědětVymazat