středa 3. července 2013

Ach ta cestovní horečka!

Už jen 11 dní a vyrazím vstříc novým zkušenostem, ale cestovní horečku mám už asi 3 týdny...A co to zahrnuje? Zjišťování všech možných i nemožných informací o Irsku, o městě, kde budu, o lidech, kteří tam žijí...a dozvěděla jsem se spoustu zajímavých věcí, kvůli kterým se tam těším ještě víc!

Tak například...věděli jste, že irský přízvuk je podle jedné ankety jeden ze tří nejvíc sexy přízvuků na světě (mimochodem - český přízvuk je 4., což vážně nechápu :D)? Už si v těch nejživějích barvách představuji, jak půjdu do pravé irské hospody, poručím si Guinness a narazím na kluka s tím ultra sexy přízvukem, on narazí na mě (s mým 4. ultra sexy přízvukem) a vznikne z toho bláznivá láska až do konce života, jelikož se do sebe zamilujeme na první slovo díky našim sexy přízvukům. Určitě to bude vysoký a "udělaný" zrzek s nádherným úsměvem, pozve mě na jednoho, dva nebo třeba tři tupláky a už to pojede!

OK, teď zpátky na zem, ale představa to je pěkná, ne? A šance, že na nějakého pěkného souseda narazím, není zas tak moc malá, kolik na světě běhá Irů, ze kterých se holkám podlamují kolena...Collin Farrel, Jonathan Rhys Meyers (na obrázku), Michael Fassbender, Glen Hansard (i když to zrovna není můj typ), Pierce Brosnan a další úžasní mužové, které jsem na Googlu viděla.

Dost ale o klucích/mužích a jedeme dále, k dalšímu bodu v seznamu "Proč jet do Irska". Jelikož ráda piju pivo (ale jen v hospodě, doma si lahváče neotevřu), těším se, až ochutnám vyhlášené irské pivo Guinness. Sice ho u nás taky prodávají, ale přeci jenom bude něco jiného dát si ho v hospodě a pít ho doma z plechovky. A navíc, po černém pivu prý rostou prsa, takže o důvod víc, proč ho do sebe ládovat jeden za druhým!





 A nakonec (ne že by to byla poslední úžasná věc o Irsku, ale už se mi klíží oči a zítra chystám zase něco dalšího) - nádherná irská příroda! Navíc budu bydlet v Killarney, což je město v národním parku stejného jména, nemůžu se dočkat procházek při západu slunce!

2 komentáře:

  1. To si odvážná :) Jinak příroda bude určitě nádherná, to ti závidím, ale jinak zrzouny moc nemusím :D Každopádně, to s tím přízvukem je zajímavý :D

    https://freedom-swallow.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. tyvole tak jestli po tom irskym pivu rostou prsa, tak z tebe bude po 3 měsících dvojitá Pamela Anderson :D

    OdpovědětVymazat