pátek 19. července 2013

Konečně tady!

Zdravím po velnmi, velmi dlouhé době!

Omlouvám se, že mi to tak trvalo, ale konečně mám klidnou chvilku, kdy jen sedím na pohovce a děti si klidně hrají. Je to tady úžasné, rodina moc milá, ještě jsem nebyla ve městě, tak nevím nic o lidech zde žijících, ale vypadá to slibně, v autobuse z Corku do Killarney (místo mého pobytu) se mnou seděl moc milý důchodce z Austrálie, jel navštívit potomstvo a hned se se mnou zapovídal :)

Cesta byla docela hrozná, ale přežila jsem, 2 dny autobusem, vlakem a trajektem s 9 hodinovým čekáním už oabsolvovat nechci, takže zpátky letím letadlem :D

Děti jsou cute, nejsou ani tak moc rozmazlené, sice občas neposlouchají a vyvádějí opravdu pro mě strašné vylomeniny (pomazání zdi opalovákem, pomazání mé sprchy mým šamponem, rozházení pilin po garáži (zkuste si to uklízet, myslela jse, že se uslzím a ukýchám k smrti), rotzrhání mého tílka...), často brečí a nechtějí se mezi sebou dělit, ale už to docela zvládám, vím, jak na ně, což je hlavní. Všechny pohromy ale smažou svým "huggie, huggie" nebo když mi vlepí pusu (sice oslintanou, že by se za to nemusel stydět ani Pavlovův pes, ale i tak jsem moc ráda).

Teď již k vyhlášení giveaway. Správná odpověď byla, že jedu do Irska a článek bude o tom, že jsem sem konečně dorazila. Dnešním výhercem se tedy stává....šťastlivec s magickým číslem 1! Gratuluji tedy El a prosím, aby mi poslala svou adresu, typ a barvu hodinek (email popsie11@seznam.cz).

2 komentáře:

  1. Ty se tak máš! Cesta zní teda děsně, ale zase stojí to za to ;) Užívej si to tam, je fajn, že si narazila na dobrou rodinu. Těším se na další články! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Klidně bych s tebou měnila! :) Užívej si to tam. :) A moc děkuji, že se ti podařilo vylosovat právě mě. :)) Email jsem už poslala.

    OdpovědětVymazat