čtvrtek 21. listopadu 2013

Ebay Christmas Wishlist

Za 14 dní jedu domů.
Po 5 měsících.
Na 11 dní.

A konečně si budu moct vložit na účet všechna ta eura, která mi zaclání v peněžence (už ji skoro nemůžu zavřít). Au-pairky jsou asi jediní lidé, kteří mají radost ze slabé koruny, 2 kačky navíc za euro je docela dost, já si takhle "vydělám" přes 2 000,-, které ale pravděpodobně hned utratím na eBay. Poslední dobou jsem se totiž docela krotila, protože už nemám na účtě moc peněz a tady v Irsku si je tam vložit nemůžu.

Některé věci jsem už možná měla v předchozích wishlistech, ale nějak jsem se neodhodlala je koupit...Tak se schválně podíváme po Vánocích na to, co jsem si vlastně pořídila :)

Ve wishlistu mám Top 3 - kabelka s koněm, boty s pandou a army košile - tyto kousky pravděpodobně objednám jako první, nejlépe v den připsání peněz na účet, poslední dobou totiž na balíčky čekám straaašně dlouhou dobu!

A co vy? Vybrali byste si něco? Máte tady svého favorita? :)

4 komentáře:

  1. Až objednáš kabelku s koněm, určitě jí vyfoť, už jsem nad ní asi třikrát uvažovala také, a vždycky jsem si to bůhvíproč rozmyslela :D tak třeba mě utvrdíš v tom, že si jí už konečně objednám. Jinak hodinky mám růžové a stříbrné, ale tyhle zlaté jsou ještě hezčí, a boty s pandou ani nemluvím. Naprosto cute! Díky za inspiraci a budu se těšit na report o kabelce ^_^

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky ji mám ve sledovaných už asi rok, ale pořád se nějak nemůžu odhodlat, tak snad to teď konečně vyjde :D

      Vymazat
  2. Ahoj prosím tě máš odkaz na ty boty ? Jsou suprový.
    Díky moc

    OdpovědětVymazat
  3. Sociální obchodování spočívá v otevření trhů pro každého. Na eToro se můžete spojit, obchodvat a sdílet znalosti s miliony obchodníků a investorů. Navíc můžete kopírovat obchodní rozhodnutí obchodníků, kteří odpovídají vaší strategii. Registrujte se nyní a získejte chytřejší obchodní rozhodnutí využitím rozumu našich obchodníků s nejlepšími výsledky.

    Obchodujte kdekoliv - Čas jsou peníze. Obchodujte na počítači, mobilu a tabletu

    Otevřené obchody na eToro: 227,651,647

    OdpovědětVymazat