čtvrtek 26. června 2014

E.l.f kosmetics

Článek měl být uveřejněn včera, bohužel nám vypadnul internet, takže tady je, i když s malým zpožděním.

Nedávno na mě vyskočila na FB reklama kosmetiky e.l.f. (i když jsem ji v té době vůbec neměla "zalajkovanou", kde nabízeli poštovné zdarma při nákupu nad 400,-. Občas jsem nahlédla do diskuzí o této značce a vesměs na ni byly dobré ohlasy, tak jsem si řekla, že za zkoušku nic nedám a něco málo objednala. Bohužel se líbily hlavně novinky, které ještě/už neměli na skladě, ale počkám si na další akci a asi je doobjednám.



Objednávala jsem v sobotu 21.6. a balíček přišel v pondělí 23.6., což je úžasná rychlost. Ještě v neděli večer mi přišel e-mail, že balíček byl odeslán. Kosmetika přišla skvěle zabalená ve 2 bublinkových obálkách. Každý výrobek měl ještě svůj vlastní obal.
  1. Studio HD sypký pudr pro bezchybný vzhled - translucent (161,-)
  2. ESSENTIALS Voděodolné oční linky - fixa - black (39,-)
  3. STUDIO  Lehký make-up proti akné - porcelain (179,-)
  4. ESSENTIALS Rozjasńující tuhý pudr - Ivory (39,-)
  5. ESSENTIALS Štětec na tvář velký - Total face brush (39,-)

První, co jsem rozbalila a vyzkoušela, byl make-up. Ihned jsem zajásala nad dávkovačem, díky kterému make-up zbytečně neplýtváte. Na celý obličej mi staly 3 malé kapky, i když make-up není moc tekutý, přesto se dobře roztírá. Krycí schopnost bych hodnotila jako střední, na fotce je na pleti jen make-up bez korektoru - můžete vidět, že nedokonalosti docela zamaskuje. Až do této chvíle jsem byla nesmírně nadšená, pak jsem si ale všimla, make-up dělá na některých sušších místech šupinky, které ale naštěstí časem zmizely. A pomáhá tedy proti akné? Já si myslím, že trochu málo určitě, ale nečekejte nějaký zázrak. Já zvolila nejsvětlejší variantu "porcelain" a musím říct, že sedne jako...vy víte co :D Make-upu dávám 8.5 bodů z 10 kvůli šupinkám, jinak jsem spokojená.


Když už jsem tedy měla make-up na sobě, nanesla jsem na něj HD pudr. Pudr je čistě bílý, lehký, pleť trochu zmatní a vyhladí. Pudr si vysloužil 9 bodů z 10, pleť sice vypadá lépe, ale žádný zázrak to není.

K pudru je sice přibalena labutěnka, já ale vyjmula "sítko" a pudr nanášela štětcem. Na štětec jsem četla rozporuplné reakce, někdo byl moc spokojený, někomu přišel ale vypelichaný a rozlámaný. Já měla to štěstí a dostala krásný jemný štětec, skvělý na takové to závěrečné oprašování pudru. Štětinky jsou jemné, nevypadávají. Štětec dostává 10 bodů z 10, nemám absolutně co vytknout.

Poté jsem nanesla trochu rozjasňujícího pudru, který mě nejvíce překvapil svou příjemnou vůní, předešlé produkty byly bez vůně či zápachu. Nevšimla jsem si nějakého velkého rozdílu, pleť mi nepřišla rozjasněná ani nic jiného, takže jej spíš budu používat jako cestovní pudr do kabelky. Rozjasňující pudr obdržel 8 bodů z 10, jelikož mi nepřipadá, že by rozjasňoval, ale možná je to tím, že mám světlou pleť, takže není co rozjasňovat.

A na závěr oční linky ve fixe. Opět na ni byly různé reakce, je pravda, že voděodolná opravdu asi nebude, jelikož se po pár hodinách sama vytrácí a linka se musí opravit, aby byla stále krásně černá. Po prvním nanesení mi černá barva přišla opravdu jako černá, žádná šedá, ta se z ní stává až po pár hodinách. S fixou se pracuje skvěle, je to první fixa, kterou jsem zkoušela a nanesení nebylo vůbec složité, myslím, že pro začátečníky je to to pravé. Linky si zaslouží 7 bodů z 10, jelikož barva se po pár hodinách ztrácí a do vody bych je asi neriskovala.


A co vy? Máte nějaké zkušenosti s e.l.f. kosmetikou? Dáte této značce šanci? Podělte se o svůj oblíbený výrobek :)

2 komentáře:

  1. Ten štětec mě docela zaujal a navíc koukám, jaký mají dobrý ceny :) To se možná taky po něčem mrknu :)
    http://www.recenzekamsepodivas.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě, taková klasická drogerková cena, občas i levnější, kvalita lehce nadprůměr...takže proč nezkusit :)

      Vymazat