pátek 25. července 2014

DIY: Gumičkový náramek

Pokud sledujete DIY účty na Instagramu, jistě jste si už všimli náramků z gumiček. Mně se to moc zalíbilo, a tak jsem si pořídila na eBay gumičky a začala jsem tvořit :) Náramky zvládne každý, není na tom nic složitého. Pokud by vám to vůbec, ale vůbec nešlo, a i přesto byste si chtěli náramky uplést, můžete si koupit speciální stav na náramky (sežete na eBay), podle mě je to ale zbytečné ;)





Na 1 náramek budete potřebovat:
  • 2 tužky
  • 50-60 gumiček
  • spojovací "esíčko" (já měla pytlíček esíček v pytlíku s gumičkami)

Jak na to:
1. Na tužky si navlékněte jednu gumičku tak, aby tvořila osmičku. Poté navlékněte další gumičku, tentokrát už bez osmičky, a přidejte ještě jednu gumičku.
















2. Chytněte spodní gumičku na jedné straně a přetáhněte ji nahoru přes tužku tak, aby byla mezi tužkami. Totéž zopakujte s druhou stranou.
3. Nyní nasaďte novou gumičku a opět přetáhněte spodní gumičku tak, aby byla mezi tužkami.













4. Zase přidejte novou gumičku a přetáhněte tu spodní. A tak stále dokola, dokud nebudete spokojení s délkou náramku. Konce potom spojte "esíčkem".















5. Ta-dá! Náramek je hotový!


























Jak se vám líbilo dnešní DIY? Zkusíte si náramek uplést? Měli byste zájem o další druhy náramků?

2 komentáře:

  1. Já jsem dlouho přemýšlela, jak se takovýhle náramek dělá. Ale zas mě nezaujal na tolik, aby jsem si to našla sama. Ale tenhle návod je fakt super a uvažuju o tom, že to zkusím!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Super, pochlub se pak, jak se ti povedl, mně už nenapadají barvy a kombinace :D

      Vymazat