úterý 29. července 2014

Festival/koncert flatlay

Léto je časem festivalů, koncertů a dalších akcí, ať už venku, nebo v klubech, na tom nezáleží. Mně záleží pouze na 2 věcech - abych měla pohodlné oblečení a abych vypadala alespoň trochu k světu. Myslím, že tento outfit je takový univerzální, s několika málo obměnami budete stále šik, ale nebudete muset mrznout, potit se, bát se, že něco při tanci nebo pogování vykoukne a ničit si nohy v nepohodlné obuvi.

Top je bez rukávů a na zádech má průstřihy, takže krásně větrá. A když se trochu ochladí, máme tu křivák, který v případě neupotřebení schováme do batůžku.  Koženkové trio doplňují biker boots, ve kterých vydržíte skákat celou noc. A trochu otrhané vínové kraťasy už jen oživují černý outfit, spolu s náramky, prstenem a plackami :) Náušnice a náhrdelníky na podobné akce už nenosím, jelikož náušnice pravidelně ztrácím a náhrdelník mi vždy někdo přetrhne :/ :D

 top -  Penney's, zn. Atmosphere (80,-), kraťasy - H&M (150,-), křivák - Penney's, zn. Denim Co. (770,-), batoh - Penney's, zn. Atmosphere (260,-), biker boots - Penney's, zn. Atmosphere (240,-)


 placky - kupovala jsem někde na internetu, 1 stála kolem 30,-

náramky - eBay (každý 20,-), prsten - eBay (20,-)

A co nosíte na festivaly nebo koncerty vy? Dáváte přednost pohodlnému oblečení, nebo se obléknete tak, aby na vás každý oči nechal, ale trpíte v podpatcích či šatech?

2 komentáře:

  1. Moc povedené :) Moc se mi líbí botky a batůžek! Kde nakupuješ? :)
    TWF Kami*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky :) Většinu šatníku mám z Penney's, což je irský obchod, v Anglii nebo Německu znám jako Primark :D

      Vymazat