úterý 8. července 2014

OOTD

Já nevím, jak vy, ale já v těch vedrech vůbec nikam nechodím :D Sedím doma v chládku a až k večeru, kdy už je aspoň venku dýchatelno, zajdu třeba na pár škopků Svijan nebo na zmrzlinu (nejradši na obojí :D). Takže s oblečením si moc hlavu nelámu, šperky skoro nenosím, jelikož mě pak všechno škrtí a lepí se na mě. Nejsem žádná módní bloggerka a ani na to neaspiruji, to ale neznamená, že vezmu první top a kraťasy a jdu, snažím se alespoň trochu o nápad :)

První outfit byl jen na cestu na trampolínky (což jsem si vážně užila, jakákoli fyzická aktivita by se měla odměňovat zlatem!), takové lážo plážo oblečení. Všimněte si náušnic, které měly ladit s Olafovým nosem! A ne, vůbec mi nepřipadá divné nosit top se sněhulákem v létě! :D

žabky - Deichmann (299,-), plátěná taška - H&M (70,-), top - eBay (180,-), šortky - Penney's (nestály víc jak 100,-), náušnice - eBay (12 párů za 40,-)

Druhý outfit byl do hospody, kam vždycky nosím kecky, jelikož vracet se vratkým krokem někde nad ránem není bezpečné v ničem jiném. Opět téměr beze šperků, tentokrát kytičkové náušnice a prsten se žabičkou :)
šaty - Penney's (130,-), kabelka - Penney's (130,-), kecky - Dunnes (210,-), prsten - eBay (20,-), náušnice - Penney's (6 párů za 54,-)

5 komentářů:

  1. To tílko s Olafem je úžasný!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel se v něm nějak necítím, takže posílám dál :( :D

      Vymazat
  2. Kde je Penneys? Nikdy jsem to neslyšela :O

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to irský název pro Primark, levný obchod s oblečením, hodně holek si jezdí nakupovat třeba do Londýna nebo do Německa.

      Vymazat