čtvrtek 31. července 2014

Tattoo ideas

Dnes bude článek s kosmetikou z trochu jiného soudku, jelikož téma tetování je teď u mě dost aktuální.

Už asi 2 roky si pohrávám s myšlenkou, že bych si nechala něco vytetovat. Pár motivů jsem v hlavě měla, ale když už jsem se rozhodla, byl na to špatný čas, nebyly peníze nebo nebyl k sehnání tatér. Takže za tu dobu se mi nahromadilo dost obrázků, ze kterých mohu vybírat. U kluků se mi líbí tetování všude, u holek ale upřednostňuji rafinovanější umístění. Sama chci tetování někam, kde by hned nebilo do očí, ale aby si ho také občas někdo všimnul. Galerii obrázků jsem rozdělila podle toho, kde by se mi dané výtvory líbily:
  • za uchem - tetování za uchem se dá lehce skrýt, stačí si rozpustit vlasy, pokud se jím naopak chceme pochlubit, culík nebo drdol skrytý poklad odhalí

Nevím, jestli znáte postavičku Wally, v Británii a Irsku je docela populární. Jakmile někde uvidíte "Where's Wally?" a změť obrázků, vaším úkolem je Wallyho najít. Proto je umístění za uchem ideální!
 zdroj: http://tattooaesthetic.com/post/5867741706/wheres-wally-tattoo




Jeden z mých neoblíbenějších Disney příběhů je ten o Marry Poppins. Písně jsou nesmrtelné, herci úžasní a příběh sám o sobě je skvělý, konec konců, sama jsem byla v roli Marry Poppins, bohužel bez kouzel :D
 zdroj: http://www.pinterest.com/pin/17803361002065319/

Další pohádkové tetování. Kdo by občas nechtěl uniknout do Země Nezemě a užívat si radovánek, létat, tančit s indiány nebo se koupat s mořskými pannami.
zdroj: http://www.bforbel.com/2012/12/best-peter-pan-tattoo-ever.html

  • vzadu na krku - tetování, které se dá opět vlasy dobře skrýt, ale narozdíl od malůvek za uchem už může být poněkud větších rozměrů

Po podobném tetování slintám už hodně dlouho. Francii miluji, a i když mi Paříž nepřijde tak úžasná, jak se říká, že je, výhledu z Eiffelovky se moc věcí nevyrovná.
 zdroj: http://www.besttats.com/eiffel-tower-womans-neck-tattoo/

Britský seriál Doctor Who je stejně jako Hra o trůny má srdeční záležitost. Tardis by se hodila asi úplně všude, mně by se ale nejvíc líbila za uchem a na krku, uměla bych si ji představit i na prstě.
zdroj: http://www.pinterest.com/pin/71565081553757091/

  • prsty - o tetování na prstech se říká, že nemají moc dlouhou životnost, já bych to ale i tak riskla
Moc se mi líbí tetování Cary Delevingne, také bych přemýšlela o lvu, tygrovi, líbil by se i drak. Další možností je Tardis.
zdroj: http://liontattoos.org/lion-finger-tattoo/

Další možností je nápis z vnitřní strany prstu. Obrázek je pouze ilustrační, nějaké ohrané rádoby citáty si rozhodně nikam vytetovat nedám. Mně by se tam líbilo Valar Morghulis, Dracarys nebo hlášky Doctorů, ale nemůžu se rozhodnout mezi Allons-y a Geronimo :D Třeba budou obě :)
zdroj: http://spannie123.deviantart.com/art/New-Finger-Tattoo-189444468

  • vnitřní strana zápěstí - přesně tady chci mít své první tetování, irský trojlístek v keltském stylu, v případě nutnosti jde zakrýt dlouhým rukávem nebo šperky

Jenom se nemůžu rozhodnout, jak by měl trojlístek přesně vypadat, takže mám v rukávu pár obrázků a potom budu asi losovat :D
 zdroj: http://nowthatsatattoo.com/category/shamrock-clover-tattoo-designs/


zdroj: http://www.tattooyoudesigns.com/shamrock-clover-tattoo-designs


A co vy a tetování? Máte nějaké? Kde? Jaký motiv? :D Pochlubte se!

13 komentářů:

  1. Tak o tom Wallym slyším poprvé a přijde mi to dost originální :) Já už uvažuju taky strašně dlouho o tetování, prvně jsem chtěla z vnitřní strany zápěstí, teď uvažuju o nártu, ale vždycky od toho tak nějak upustím :D Přece jenom je to věc na celý život.

    http://recenzekamsepodivas.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, vždycky, když si myslím, že jsem pevně rozhodnutá, někdo mě zvyklá a já zase nevím :D

      Vymazat
  2. Ten prst se lvem je moc pěkný a originální :) Líbí se mi i ty krku a zápěstí, jen bych byla opatrná s výběrem motivu, aby byl dost nadčasový.. Taky mám ráda, když se tetování pokud je jich na těle více, k sobě hodí ;)
    www.today-was-fairytale.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tou nadčasovostí to je pravda, proto bych si nenechala vytetovat třeba nápisy nějakých kapel atd., ale myslím, že Dr. Who a Hra o trůny budou žít svým životem ještě hodně dlouho :)

      Vymazat
  3. Zdravim, sleduju tvuj blog a moc me bavis! Diky za ebay recenze a tema tetovani - pecka. Mam par dnu stare tetovani. Mandala na zadech, pod strojkem jsem lezela 3,5hod a tak jsem se neco dozvedela....napr. tetovani ze strany na prstech nevydrzi - barva vypadava. A malicke tetovani za uchem nebo na krku vypada jak vyrazka nebo spatne umyty krk. Radeji vybirej trochu vetsi motivy....no, hodne zdaru pri realizaci :) Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, díky moc! :)
      Páni, mandala, to je krásné, nemáš foto? O těch prstech vím, v článku jsem to i psala, ale fakt bych to asi i riskla :D Ale to tetování na krku a za uchem mi vyrazilo dech, to si asi ještě pořádně rozmyslím!

      Vymazat
  4. Foto mam (ale jsem lama a nevim jak obrazek pridat do komentaru...?) Jj, psala jsi o tom vypadavani, neriskuj to, videla jsem dva mesice stary knirek ze strany na ukazovacku a vypadalo to, jak cmarance od propisky. Tfujtajbl fakt. Jdi do toho zapesti, to bude moc hezky ;) Pet.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nahrát třeba na ulož.to nebo někam a dát sem odkaz :)
      Ale s těmi prsty jsi mě moc nepotěšila no, asi to vážně vzdám...po 2 měsících je to vážně špatný, čekala jsem to třeba po pár letech :/

      Vymazat
  5. Zkusim tedy me tattoo :) http://i60.tinypic.com/5eztqu.jpg

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Páni, to nevypadá vůbec špatně! Máš v plánu to ještě vyplnit barvou? Mně by přišlo škoda to nechat jen tak černobílé :)

      Vymazat
  6. Jsem rada, ze po tydnu uz muzu opet lezet na zadech (hojeni je horsi nez samotne tetovani) takze ted se do barvicek nepohrnu. Casem...mozna...:) jsem zvedava pro jaky motiv se rozhodnes ty ;)

    OdpovědětVymazat
  7. je to nádherné :3
    úžasný príspevok :3
    http://worldbynicole.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat