pondělí 18. srpna 2014

Wreck this Journal 01: Write one word over and over



Dlouho jsem listovala knížkou a vybírala stránku, která bude mít tu čest být první. Nakonec jsem zakotvila u úkolu "Write one word over and over." což znamená "Piš jedno slovo stále dokola.", ale pak mě ještě čekalo rozmýšlení toho jednoho osudného slova. Napadlo mě jich několik, ale "dracarys" mělo tu výhodu, že se dalo hezky zpracovat, mohla jsem si vyhrát s vybarvením. Ti, kteří sledují Hru o trůny, určitě poznali, že textura připomíná dračí šupiny a barvy znázorňují Daenerysiny draky.


V zápalu tvoření jsem si stránku ušpinila kávou, což mě nejdřív nehorázně mrzelo, ale nakonec skvrny nejsou naštěstí moc vidět.

Pak už jen zbývalo stále dokola a dokola psát "dracarys, dracarys, dracarys", z čehož po chvíli začala bolet ruka a málem jsem to slovo proklínala. Konečný výsledek ale vypadá docela dobře a já byla ráda, že zrovna touto stránkou jsem mohla knihu pokřtít :)

A co vy? Máte svůj deník k destrukci? Nebo se chystáte ke koupi? Či vás snad nápad vůbec, ale vůbec nezaujal?

2 komentáře:

  1. Slyším to prvně (když vynechám předešlý článek) a docela mě to zajímá, počkám až nám to trochu víc představíš a potom se rozhodnu jestli to zkusím. :)

    OdpovědětVymazat