středa 15. května 2013

C2 Coffer store - první nákup

Nevím, jestli o tomto obchodě někdo slyšel, ale já o tom na českém internetu skoro nic nenašla. I přesto jsem zariskovala a nakoupila tam. A vyplatilo se!

Obchod naleznete na adrese http://www.c2coffer.com/. Je to podobné jako ebay nebo alliexpres, ale nepřihazuje se do aukcí. Co bylo pro mě novinkou? Pošlete prodejci odkazy s věcmi a on vám nabídne cenu. Přímo ve zprávách, jako kdybyste smlouvali na tržišti. Samozřejmě můžete věci koupit i jednotlivě za pevné ceny, ale poštovné se většinou pohybuje okolo 10 dolarů, proto je dobré se s ním domluvit, při více kusech navíc někteří prodávající dávají slevy, jako ten můj. Bohužel někteří prodejci ale kombinované poštovné a smlouvání neakceptují. Mohu doporučit prodejce http://www.c2coffer.com/store/xiongmao518.html, který mi to zaslal za jedno poštovné a ještě dal malou slevu. Pro někoho bude možná nevýhodou dlouhé čekání na balíček, čekala jsem skoro měsíc a půl. 

A co že jsem kupovala? Objednávala jsem 5 párů brýlí "Ray Ban". Byla jsem si jistá, že to budou faky, ale jako jediné mi velikostně vyhovují, protože jsou malé. Jedny brýle vyšly na cca 240 Kč. Ale byla jsem překvapená, když jsem brýle rozbalila, protože bych je od pravých asi nerozeznala. Pouzdro, čisticí utěrka, známka značky, letáček a i samotné brýle prostě vypadají jako originály. Na brýlích je značka jak na přední straně bílým písmem i iniciály u nožičky, tak ze strany na nožičce. Dokonce i nahoře na spojovacím proužku.

Můžete se podívat na fotkách.



1 komentář:

  1. Opravdu krásné brýle ... také bych takové brala :D

    OdpovědětVymazat