sobota 28. září 2013

Ebay: TangleTeezer, peněženka, Star Wars a trocha bižu

Poslední 3 týdny byly ve znamení objednávání, objednávání a zase objednávání. Nevím, co mě to popadlo, ale měla jsem obrovskou chuť přihazovat v aukcích, tak jsem přihazovala....přihazovala...až jsem vyhrála tolik věcí, že teď budu muset na chvíli zklidnit mé rozbouřené ebay hormony, jinak budu moct přirovnat můj bankovní účet k africké poušti.  V příštích 2 týdnech očekávejte záplavy článků s recenzemi, protože do jednoho to prostě nenacpu!

Samozřejmě jsem i pár věcí rovnou koupila, a to hlavně zpočátku, proto bude tento článek zaměřen hlavně na ně.

Tangle Teezer
cena: $7.99 + $1 pošta
prodejceccmm-mall (99 %)
typ: kup teď
došlo za: 13 dní (9 pracovních)
hodnocení: 7/10
O tomto hřebenu jsem slyšela samé superlativy - netahá, krásně s ním rozčešete i mokré vlasy, vlasy se pak necuchají, rychleji rostou...proto jsem očekvala super hřeben, při vyzkoušení jsem ale byla docela zklamaná. V ruce se mi moc dobře nedrží, ale možná je to jen mou malou dlaní, takže to bych pochopila. Při česání tahal méně než můj klasický hřeben, ale že by to bylo zcela bez problémů, to se říct nedá. S mokrými vlasy to je to samé, nerozčešete je hned, ale je to trochu lepší. Po prvním dni používání jsem si všimla ohnuté štětinky, doufám, že to byla první a poslední. Ale abych jen nekritizovala - při česání vám krásně namasíruje hlavu, takže možná vlasy opravdu rychleji porostou. Další věc je líbivý design (proto jsem vybrala tento dražší kousek), když jsem ho ukázala dětem,  nejmladší (2 roky) se sním "česal" celý den a byl celý pryč z toho, že netahá - jinak česání nenávidí, takže pokud je na tom vaše dítko stejně, zkuste mu pořídit TangleTeezer s Shaun the Sheep :) Hřeben přišel zabalený (podle mě) v originálním balení - s letáčky atd., takže si nemyslím, že by to byla levná čínská napodobenina (možná dražší, ale solidně vyrobená čínská napodobenina :D).

Náramek
cena: $1.25
prodejce: arrowhunt (99,1 %)
typ: kup teď
došlo za: 21 dní (15 pracovních)
hodnocení: 10/10

Toto je můj třetí náramek tohoto typu a musím říct, že oproti prvním dvěma je opravdu kvalitní. Nikde nic nečouhá, vše je krásně zalepené, kov vypadá silnější, jen ta modrá není tak tmavá jako na originálním obrázku, ale to mi vůbec nevadí.

Candy peněženka
cena: $3.65
prodejce: 2010mary6668 (98,8 %)
typ: kup teď
došlo za: 21 dní (15 pracovních)
hodnocení: 8.5/10
Peněženku mám ve wishlistu už asi rok a půl, až teď jsem se ale odhodlala ke koupi, a to díky pozitivní recenzi uživatelky na VV. Čekala jsem tedy úžasnou peněženku, ale když dorazila,  přeci jen jsem našla nějaké mouchy. První věcí je zapínání - na jednu stranu je rychlé a pohodlné, na druhou stranu se obávám, že moc dlouho nevydrží - nechám se překvapit. Druhou věcí jsou přihrádky na karty - jsou strašně těsné, karty tam nacpu jen tak tak, o vytahování karet ani nemluvím. Proto budu karty asi nechávat všechny pohromadě v jedné z přihrádek na bankovky, které jsou prostorné, nevím, jak české peníze, ale 50€ bankovky se tam vejdou krásně. Barva je jako na originálním obrázku, jen můj telefon ji moc dobře nezachytil. Peněženka je krásně lesklá a měkká, což je sice super, hezky to vypadá, ale každou chvíli se objeví nějaká ta šmouha a odstranit ji není zrovna snadné.

Pozlacené náušnice
cena: $1.75
prodejce: ed.crown (99,5 %)
typ: aukce
došlo za: 10 dní (8 pracovních)
hodnocení: 10/10
Nevím, jestli jsou náušnice opravdu zlaté, ale asi budou alespoň pozlacené. Vypadají přesně jako na obrázku, jsou moc krásné.

Transfer na triko
cena: $1.49
prodejce:total_accessories (99,3 %)
typ: aukce
došlo za: 14 dní (10 pracovních)
hodnocení: 10/10
 Transfer vypadá přesně jako na obrázku, barvy jsou pěkné (foťák nevystihl) a zdá se i kvalitní, ale jelikož je to dárek, nevím, jestli bude na tričku držet. Každopádně plánuji objednat i jiné motivy.

2 komentáře:

  1. Tangle Teezer:
    komentář k hřebenu. Mám ho doma měsíc, né stejný designe, asi jen originál, protože hřeben stál 32Kč. Ale i tak jsem strašně spokojená. Moje vlasy se strašně rychle cuckají, a česat se hřebínkem nebo kartáček je pro mě hodinová záležitost :( A vypadá mi u toho půlka vlasů :(( Kdežto když se češu Tangle Teezer tak mi nevypadá tolik vlasů, nemusím ty vlasy škubat, abych rozčesala suk. A mám to během pár minutek rozčesané :)) Jsem s ním nadmíru spokojená. A je jasný že se vlasy ihned po prvním přetáhnutí nerozčešou do hebka! Ale jde to s ním snáž a netrhá ti vlasy :)

    OdpovědětVymazat
  2. Sociální obchodování spočívá v otevření trhů pro každého. Na eToro se můžete spojit, obchodvat a sdílet znalosti s miliony obchodníků a investorů. Navíc můžete kopírovat obchodní rozhodnutí obchodníků, kteří odpovídají vaší strategii. Registrujte se nyní a získejte chytřejší obchodní rozhodnutí využitím rozumu našich obchodníků s nejlepšími výsledky.

    Přidejte se k úspěšným Spojte se s více než 4,000,000 investorů a obchodníků ze 170 zemí

    227,651,647 - Otevřené obchody na eToro

    OdpovědětVymazat