neděle 24. listopadu 2013

Vánoční giveaway!

Už jen měsíc a jsou tu nejočekávanější svátky celého roku - Vánoce! A protože ráda dělám lidem radost, miluji nakupování a žiji v Irsku, rozhodla jsem se uspořádat speciální giveaway o balík plný překvapení! Takže samozřejmě nemůžu prozradit, o co se hraje, ale máte se na co těšit. Jediné, co o balíku (ano, BALÍKU, ne balíčku) řeknu, je to, že bude složený z věcí s tématem Irsko, zima, Vánoce a kouzelné vychytávky.


Jelikož se nejedná jen tak o nějakou obyčejnou giveaway, pravidla budou také neobyčejná. Abyste se mohli zúčastnit, musíte splnit následující podmínky:
  • mít k dispozici kameru (stačí i na mobilu, pokud je alespoň trochu kvalitní), po výherci totiž požaduji reportáž o rozbalování balíku!
  • sledovat blog přes GFC
  • do komentáře napsat
    • přezdívku, pod kterou blog sledujete
    • e-mail
    • odpověď na otázku "Co je podle vás ta nejúžasnější věc na Irsku a na Vánocích?
  • na email popsie11@seznam mi napsat vaši adresu, výhry odešlu ihned po losování, druhý den ráno totiž odjíždím zpátky do Irska 

Pokud budete odkaz na giveaway sdílet na vašem blogu nebo FB stránce, můžete přidat druhý komentář s odkazem.

A pozor! Protože jsem opravdu štědrý Ježíšek, pro autora nejlepší odpovědi na otázku budu mít přichystaný ještě jeden balíček, který bude plný sladkostí z Irska/Velké Británie!

Komentáře můžete přidávat do 11.12.2013 11:12:13, výsledky se dozvíte ještě týž den.

24 komentářů:

  1. GFC: Deni Hartmannová
    denisa.hartmannova@email.cz
    V Irsku jsem bohužel nikdy nebyla, ale co jsem tak viděla z fotek a videí, tak mě úplně fascinuje ta příroda, atmosféra! Na Vánocích se samozřejmě nejkrásnější to, že je můžeme strávit s našimi nejbližšími:)

    OdpovědětVymazat
  2. Gfc: mikrosvět by Ellen nrbo Cigánková Lenka
    Mam jak fotak, tak kametu, tak mobil s 12mp

    Na Irsku mam nejradeji jejich muziku a prirodu. Za zminku stoji i jejich baje, nebo jak se jim tam rika.
    Bohuzel jsem tam ale nikdy osobne nebyla :-(
    Z irskych hercu, diky kterym jsem se na zakladce po Irsku zacala pidit je Colin Farell, ten chlap je moje sedcovka :-)

    A na Vanocich asi nejvice miluji tu atmosferu rosinne pohody, vsude sama blikajici a svitici svetla. Vuni cerstveho stromu a to detske ocekavani, co se skryva pod balicim papirem a zda se jim splnili detska prani

    Mikrosvetbyellen@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, sleduji tě jako B. :)
    Otázka co mám ráda na Irsku je záludná, lehčí by bylo se zeptat co nemám. Strašně se mi líbí irská příroda, mám pocit, že je to jedno z těch míst, kde se dá ještě pořád volně dýchat. Taky mám ráda Iry jako národ, líbí se mi jak jsou hrdí, ale zároveň otevření a přátelští. Zbožňuju jak mluví (irský přízvuk je jeden z mých top, hned po skotech), jejich historii (zejména keltskou) a mytologii (připadá mi, že Irsko má jeden z nejpropracovanějších mytologických kánonů co znám) a samozřejmě literaturu (Joyce, Wilde...).
    A jako každá ženská se ráda podívám na pěkného chlapa, kterých je podle mého názoru (protože jsem na takové ty světlé typy, co vypadají, jako by je zrovna vytáhli z pod kamene) v Irsku až až. :D
    Vánoce už dneska až tak neprožívám, nejraději na nich mám asi fakt, že se moje rodina, která je normálně roztahaná po celé Evropě sjede na jedno místo a popovídá si. Letos se těším i na malého synovce, kterého jsem dobře rok neviděla :)

    Whamping@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  4. gfc-jananulka.9@gmail.com(Jana Svobodová)
    O Irsku bohužel nic nevím,možná to,že se tam slaví něco se sv.Patrikem? takový ten zelený panáček,čtyřlístky?? teď nevím jestli se jedná určitě o irského patrona xD.A co se Vánoc týče,tak ty miluju,tu atmosféru,setkání s blízkými a ty vánoční vůně.:)
    kameru mám,ráda natočím.:)

    janulka.9@seznam.cz(adresu zašlu z tohoto mailu)

    OdpovědětVymazat
  5. Gfc: thu ha nguyen( Bé Ha)
    thuhanguyen.misa@gmail.com

    Miluji nákupy a nej shop, který tu nemáme je Primark :) A proto je na Irsku nejlepší obchod Penney's, jelikož je to sesterský obchod :) Nebo miluji irskou kávu :)
    Na Vánocích je nejlepší relaxace a celková atmosféra při rodinných sešlostech :) Dárky sice mám ráda, ale Vánoce nejsou pro mě zvláště výjmečné, jelikož si kupuji věci pravidelně celoročně (Ebay maniak se pozná!)

    Jinak kameru mám, natáčím na Ytb :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prosím adresu (k tobě domů) na e-mail popsie11@seznam.cz, jinak komentář nemůžu uznat!

      Vymazat
  6. GFC: Ms.Luccy
    V Irsku jsem bohužel nikdy nebyla, ale fascinuje mě ta příroda. Z fotek to vypadá jako úplný ráj. A na Vánocích mám hrozně ráda tu atmosféru, když vím, že nemusím nic dělat, celý den se cpu cukrovím, jsem obklopená svými nejbližšími, koukáme na vánoční filmy a povídáme si. Tyhle chvíle jsou tak kouzelný a jednoznačně k nezaplacení :)
    vondryskoval@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  8. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  9. (El-Lucka Rendlová)
    Lucccka.r@seznam.cz

    Tak v Irsku jsem nebyla, ale chystám se tam :) Chystám se projet jak Anglii tak Irsko, nejvíc mě fascinuje ale ta nezničená příroda. To už tady v Česku nemáme, a je to škoda. Jinak na vánocích miluju rodinnou pohodu. Sejde se celé příbuzenstvo, a to pak ani na dárkách nezáleží. Hlavní je, že trávíme čas jako rodina spolu.

    Kameru mám :)) a né jednu :)

    OdpovědětVymazat
  10. Michaela B.
    misula.3@seznam.cz
    Kameru mám :)
    Na Irsku jsou nejlepší zrzci ♥ Teda se aspoň říká, že jich tam je plno :D :) A Vánoce? Pohoda, super atmosféra, vůne cukroví - miluju je :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prosím o zaslání adresy na e-mail, jinak nemohu komentář uznat jako soutěžní!

      Vymazat
  11. Ahoj,
    zprvu bych chtěla říct, že tohle je naprosto skvělá giveaway,právě to, že nevím co bude v balíku, mě ještě víc láká soutěžit!
    Sleduji jako Patricie Houžvová, podmínku splňuji.
    patricie@houzva.cz
    Co mám nejradši na Irsku neboli Zeleném ostrově? Líbí se mi jejich tance. Například ceilí. Taky máme celá rodina rádi hudební skupinu Planxty a The Cranberries, které jsou z Irska, ale samozřejmě nejraději mám Irskou whiskey! A irská příroda je taky nádherná.. Když tak nad tím Irskem teď přemýšlím, začínám Ti závidět, že tam žiješ.
    Na Vánocích je nejúžasnější ta atmosféra, miluji ji. To teplo, vůně stromečku, štědrovečerní večeře, radost z dárků, rodina pohromadě..Už aby to tu bylo.
    Všem zúčastněným přeji hodně štěstí.

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj..
    první věc: strašně ti přeju, že žiješ v jiný zemi..Uf trochu závisti..:P:D
    a teď k tomu super "dárečkování":

    sleduji jako Lucie Jiroutová
    email: l.ulicna@seznam.cz

    A co je nejlepší na Irsku? No přeci irská whiskey to je jasný..:D

    OdpovědětVymazat